Poziv na konferenciju u okviru projekta „Za rad spremne!“

U utorak, 29. rujna 2015. u Kući Europe, Cesarčeva 6, Zagreb, održava se konferencija “Mladi bez granica? Specifični problemi mladih kao heterogene skupine na tržištu rada” u okviru projekta „Za rad spremne!“.

Projekt provodi Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje – CESI, uz partnere Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina i Mrežu udruga Zagor. Projekt financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

Konferencija započinje panelom „Neusklađenost obrazovanja i tržišta rada“ u 10,00 sati a početak radionica očekuje se u 11,45 sati.

 

U sklopu konferencije održat će se radionice čiji je cilj identificirati specifične probleme mladih.Teme radionica su (moguća je prijava samo na jednu):

 

  • Premošćivanje regionalnih razlika i razlike urbano/ruralno na tržištu rada
  • Volontiranje i studenski poslovi kao (ne)cijenjeno iskustvo
  • Problemi prilikom prvog zapošljavanja

Prijave za konferenciju i radionice mogu se izvršiti do 15.rujna 2015.na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Službeni poziv na konferenciju možete pogledati ovdje.

 

Više o projektu „Za rad spremne!“ možete pogledati ovdje.
 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.