Sajam poslova u Sisku

U petak 27. listopada 2017. godine održat će se deveti po redu Sajam poslova u Sisku u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Sisak. Sajam poslova će se održati u Hotelu Panonija na adresi I.K. Sakcinskog 21, Sisak, s početkom u 10 sati.
Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, institucijama, ustanovama, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola te svim zainteresiranim osobama koje planiraju razvoj karijere.

Na Sajmu poslova posjetitelji mogu dobiti informacije o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mjerama aktivne politike zapošljavanja, saznati više o uslugama profesionalnog usmjeravanja namijenjene učenicima, studentima, nezaposlenim osobama i tražiteljima zaposlenja, razgovarati s poslodavcima s područja Sisačko-moslavačke županije, dobiti informacije o njihovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem, znanjima i vještinama koje traže poslodavci, ispuniti upitnik za zapošljavanje kod poslodavaca te sudjelovati u radionicama ili okruglom stolu.
Otvorenje Sajma najavljeno je u 10 sati, a obilazak izložbenih štandova bit će moguć do 15 sati. Od radionica koje možete posjetiti, na rasporedu su radionica „Osposobljavanje na radnom mjestu“ od 11,00 – 12,00 sati, radionica „Sezonsko zapošljavanje“ od 11,30 – 12,30 te radionica „Samozapošljavanje“ od 12,30 – 14,00 sati. U okviru Sajma poslova održat će se i okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje – kako uskladiti ponudu i potražnju za radnicima strukovnih zanimanja“ od 13,00 – 14,30 sati.
Sajam poslova se održava uz pokroviteljstvo Sisačko-moslavačke županije te u partnerstvu s gradovima i općinama na području HZZ PU Sisak, Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Sisak, Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtničkom komorom Sisačko-moslavačke županije, Gradskom tržnicom Sisak te Domom kulture “Kristalna kocka vedrine”. Medijski pokrovitelji su Novi Sisački tjednik, Petrinjski radio, Radio Quirinus, Radio Sisak i Radio Banovina.
 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.