Kontakt Info – točka

Kontakt Info – točka

Info-točka LPZ SMŽ je osnovana u okviru projekta „Razvojem partnerstva do smanjena nezaposlenosti“, koji je odobren u sklopu natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – Faza II“ te je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Svrha uspostave Info - točke je podizanje važnosti, vidljivosti i prepoznatljivosti LPZ-a SMŽ te njegove dostupnosti javnosti, pružanje informacija javnosti o LPZ SMŽ, poticanje suradnje i partnerstva i davanje smjernica o razvoju inicijativa u skladu s potrebama u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

 

Info – točka LPZ SMŽ je započela sa radom 24. srpnja 2015. godine, a nalazi se u prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO- RA d.o.o. U Info-točki su dostupne dvije kontakt osobe koje će vam pružiti tražene informacije ili uputiti na odgovarajući izvor informacija: gosp. Ivica Dolić iz Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. i gđa. Štefica Tominović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Sisak. Na vaše upite će odgovarati putem e-maila i telefona, a u slučaju potrebe za osobnim konzultacijama, potrebna je prethodna najava na kontakt mail gosp. Ivice Dolića: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski broj: 044/544-204.

 

 

Kontakt osoba 1:

 

Ivica Dolić

Voditelj Odjela ruralnog razvoja

 

SI-MO-RA d.o.o.

Rimska 28, Sisak

Tel. +385 44 544204

Fax. +385 44 544206

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

www.simora.hr

 


Kontakt osoba 2:

 

Štefica Tominović

Rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata
 

Hrvatski zavod za zapošljavanje

Područni ured Sisak

Tel. +385 44 659121

Fax. +385 44 659123

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.hzz.hr

 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.