Inovativnim pristupom do zapošljavanja u SMŽ

Početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u SMŽ

Jučer je u Simori održana početna konferencija projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, a prisutni su upoznati s projektom, njegovim aktivnostima i ciljevima.

Projekt je započeo u svibnju ove godine i trajat će 30 mjeseci tijekom kojih će se održati mnoge projektne aktivnosti među kojima želimo izdvojiti edukativne radionice za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje kao i za nezaposlene osobe ranjivih skupina: žene, mlade od 15 do 29 godina, osobe s invaliditetom, starije osobe, dugotrajno nezaposlene, Rome, beskućnike i bivše ovisnike te time podići njihove mogućnosti za zapošljavanje, poduzetništvo i umrežavanje.
Vrijednost ovoga projekta je 1.997.954,43 kuna, a u cijelosti je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Parteri na projektu su Tehnička škola Kutina, Tehnička škola Sisak, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak.
 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.