Uskoro – online događaj za sve poduzetnike!

Online događaj, pod nazivom „Mogućnosti za poduzetnike“, održat će se 21. srpnja 2021. godine u 10 sati i namijenjen je svim poduzetnicima, bez obzira jesu li postojeći, novi ili tek planiraju ući u svijet poduzetništva. Organiziran je u sklopu projekta Crown of entrepreneurial ideas for success – CROWN s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o brojnim mogućnostima i korisnim prilikama za sve poduzetnike kako bi bili uspješniji, produktivniji i konkurentniji.

 

Događaj će se održati putem ZOOM aplikacije, besplatan je i dostupan svima, a uskoro će na internetskoj stranici https://rk-smz.hr/ i svim društvenim mrežama Razvojne agencije SIMORA biti objavljen link za registraciju.

 

Pozivaju se svi mali i srednji poduzetnici i poduzetnici početnici da se odazovu u što većem broju i saznaju brojne mogućnosti poboljšanja svojega rada za koje do sada možda nisu znali. Na događaju će gostovati vrhunski predavači iz raznih područja, a moći će se čuti i nekoliko iznimno zanimljivih i uspješnih priča iz svijeta poduzetništva.

 

 

Ne propustite pratiti društvene mreže #ProjectCROWN kao i RA SIMORA jer link za registraciju stiže uskoro!

 

 

Dotad, više o projektu CROWN saznajte na:

 

 

https://crownproject.biz/

 

https://www.facebook.com/crown.project.2020/

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.