Započela edukacija članova tijela za praćenje strategije

U ponedjeljak, 6.srpnja 2015. započela je edukacija članova Tijela za praćenje Strategije Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije (LPZ SMŽ). Tijelo se sastoji od 6 predstavnika sljedećih članova LPZ SMŽ: Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područni ured Sisak, Sisačko-moslavačka županija, Hrvatska gospodarsko komora – Županijska komora Sisak, Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije, Pučko otvoreno učilište Kutina i Udruga IKS.

Prva radionica se održala u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak na adresu Kranjčevićeva 16, Sisak.
Edukacija se sastoji od 3 dana radionica tijekom kojih će članovi Tijela usvojiti znanja o praćenju i vrednovanju s ciljem efikasnog pripremanja godišnjih izvješća o ostvarivanju ciljeva i mjera Strategije za razvoj ljudskih potencijala Sisačko-moslavačke županije 2014.-2020. prema zadanim indikatorima, što će biti ujedno biti pokazatelj učinkovitosti rada LPZ SMŽ. Druge dvije radionice će se održati u četvrtak (9.7.2015.) i petak (10.7.2015).

 


Radionice se održavaju u okviru projekta „Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti“, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak, koji projekt provodi od 26.veljače 2015. Projekt će trajati 12 mjeseci, a podršku u provedbi pružaju partner u projektu - Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o., te suradnici u projektu – članovi LPZ SMŽ. Ukupna vrijednost projekta je 26.486,13 €, a sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda iznosi 23.925,81 €, odnosno 90,33% ukupne vrijednosti projekta.


Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak, i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije
 

Free Joomla Lightbox Gallery

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.