Održana sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje SMŽ

Dana 25. svibnja 2017. godine održana je sjednica Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije u prostorijama Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. s početkom u 10 sati. Na sjednici Skupštine usvojena je Odluka o premještanju tajništva LPZ SMŽ iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Sisak u Razvojnu agenciju SI-MO-RA d.o.o., kao i prijedlog novog tajnika.

Također je predstavljen projektni prijedlog „Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji“ koji će biti apliciran na natječaj Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – Faza III. Lokalnom partnerstvu pridružio se novi član – Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije koja je osnovana 2003. godine. Udruga je samostalna, dragovoljna, nestranačka i neprofitna organizacija u koju se dragovoljno udružuju djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom kod kojih postoje različita tjelesna, intelektualna i osjetilna oštećenja. Zapisnik sa skupštine možete pogledati pod rubrikom „LPZ SMŽ-Dokumenti“.

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.