Poziv na radionicu „Partnerstvo u zajednici“

Program E-misija u suradnji s Osnovnom školom 22. lipnja Vas poziva na radionicu „Partnerstvo u zajednici“ koja će se održati u petak 06. svibnja 2016., u prostorijama OŠ 22. lipnja, Ul. Franje Lovrića 27, Sisak od 11,00 do 15,00 sati.
Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnog društva s područja Sisačko – moslavačke županije o načinima stvaranja i održavanja partnerstva. Govorit će se o prednostima partnerstva u zajednici, zajedničkom rješavanju problema, ali i potencijalnim rizicima koje donosi partnerstvo.

Biti će predstavljeni uspješni primjeri partnerstva i uz praktične vježbe, polaznici će zajednički osmišljaavati kako u partnerstvu pokrenuti pozitivne promjene u zajednici.
Preporuka je da na radionicu dođu predstavnici organizacija civilnoga društva i predstavnici institucija u lokalnoj zajednici kao i jedinica lokalne samouprave čije se partnerstvo potiče i u natječajima za provedbu projekata iz EU fondova.
Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija - Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj.
Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 05.06.2016. u 12.00 sati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili svoj dolazak potvrdite na broj mobitela 099 800 0438 (Gordana).
Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest da li je njihova prijava prihvaćena ili ne.
Kod prijave molimo vas da nam pošaljete slijedeće podatke: Ime i prezime prijavitelja, naziv organizacije iz koje dolazite, kontakt telefon i e-mail adresu. Ovi podaci potrebni su nam za pravovremeno ažuriranje baze podataka.
Prostor održavanja radionice pristupačan je za osobe s invaliditetom.
 

EUROPSKA UNIJA

Ulaganje u budućnost


Operativni program
Učinkoviti ljudski potencijali


Ministarstvo regionalnoga razvoja
i fondova Europske unije
Strukturni i investicijski fondovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Sisak i ni u kojem slučaju ne odražava stavove Europske unije.